SHOUTBOX is HERE :)


  • just leave your link here :)

Monday, December 17, 2012

Segmen : Kenape mesti follow? by Paly

Photobucket

 click banner kalau nak join :)
 Pandangan aku tentang blog paly:
Simple..Menarik + cepat loading..
penulisan sangat jelas..yang suka sekali, blog paly smart! *kemas*
Kenapa aku perlu follow blog paly:
Supaya paly dapat new follower..lepas sorang, sorang lagi yang follow, maka followers paly akan meningkat.
nanti memudahkan aku untuk tahu berita terkini dari blog paly.. :)
kenapa mesti follow balik?:
Sama-sama dapat berkenalan..
I follow u, ufollow me..tapi bagi aku la, aku tak suka seseorang tu follow blog aku secara terpaksa..why? sebab buat sesuatu tu biarla ikhlas :)

2 comments:

  1. Salam..entri ni dah cukup syarat :)
    trime kasih kerana sudi join ^_^

    ReplyDelete
  2. hebat blog ni..tertarik lah kat sini..tahniah

    ReplyDelete

hey2 there!!
do spread some love down there,,tq

Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak



 
This Template Was Made & Design With Love By CiK_iEdA. All Right Reserved To Me.