SHOUTBOX is HERE :)


  • just leave your link here :)

Monday, December 17, 2012

Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella

Photobucket 
 click banner kalau nak join :)
sebelum tu, bagi kata-kata sikit;
 "Jangan mencintai seseorang seperti bunga, kerana bunga mati kala musim berganti. Cintailah mereka seperti sungai, kerana sungai mengalir selamanya"
okey..let me show gambar pe yang saya pertaruhkan untuk kali nie:
tadaaaaa:
Hope Our Love Last And Never Die :)
kata-kata semangat;
"We share many smile and tears together. You make me want you more each day.
You treat me like a princess and i love you with all my heart"

Prince Charming said;
Langit takut kehilangan bintang,
Laut takut kehilangan ombak, dan Mentari takut kehilangan Sinarnya.
Begitu juga saya yang takut kehilangan AWAK :D
Kita selalu gaduh, kita takkan berpisah kecuali takdir yang memisahkan kita.
Orang cakap, kalau selalu gaduh ni akan menguatkan lagi hubungan..ecece, betul ke?hehe
Pape pun, kita bukan terikat pada janji tapi berpegang pada janji, okeyh??

merajuk la tu.huh!
Princess;
Lelaki ni susah sangat nak merajuk,
Tapi, bila dah merajuk, huh! susahnya nak pujuk -.-
Ya Allah, Ya Tuhanku, jika benar (izzat kasyfi) untukku, maka Kau dekatkanlah hatiku dengan hatinya,
Jika dia bukan untukku, Kau damaikanlah hatiku dengan ketentuanMu..Amin~ :)

nota kaki;
maaflah kalau memeningkan or menyerabutkan fikiran korang :)

7 comments:

  1. nice !
    huhu, btw, thnks sbb sudi join ^^

    ReplyDelete
  2. hye, dari segmen yg sama :)
    btw, gud luck

    http://mrssenget89.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    ReplyDelete
  3. wah..good luck..
    fiq pun join contest tu :)

    ReplyDelete
  4. http://superman-z.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

    dari contest yang sama :)

    nice photo :)

    ReplyDelete
  5. Hai alja datang dari contest yang sama !! :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  7. http://www.kisahemasputih.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    dri segmen sama.. :)

    ReplyDelete

hey2 there!!
do spread some love down there,,tq

Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak



 
This Template Was Made & Design With Love By CiK_iEdA. All Right Reserved To Me.