SHOUTBOX is HERE :)


  • just leave your link here :)

Wednesday, January 1, 2014

January's Giveaway by Nurizyan & Farisah

Photobucket

 Selamat tahun baru semua!!
Okay, memandangkan hari ni aku tak kerja jadi aku boleh la nak blogwalking sana sini. Pastu alang-alang tu tengah duk pantau sana-sini, terjumpa la blog yg comel ni ada menganjurkan giveaway tau.
January's Giveaway by Nurizyan & Farisah nama diberi. Hehe. Berminat plak nak join. Tanpa buang masa terus buat new entry utk join GA ni. Okay, banyak plak aku duk blebel kan. Jom la kita join ramai ramai-ramai :)

http://www.losingmymelody.blogspot.com/2013/12/januarys-giveaway-by-nurizyan-farisah.html
 Tekan banner di atas tau kalau nak join :)

Tarikh Penting
  • 30 Jan 2014 (Tamat GA)
  • 8 Feb 2014 (pengumuman pemenang Top Refferal dan Entri kreatif)
  • 15 Feb 2014 (pengumuman pemenang Random)
 Dah, jangan termenung lama sangat tau. Apa kata kita awak join je GA ni, mana tau ada rezeki dapat la hadiahnya kan? Apa tunggu lagi?? Join la kasi gempak dia punya GA !!

1 comments:

  1. Selamat bersegmen & Gud Luck.. ^^ datang sini nak berkela jap.. :)

    Jemput join GA SHawal.. :D >>> AwesomeJanuaryGiveaway

    ReplyDelete

hey2 there!!
do spread some love down there,,tq

Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak



 
This Template Was Made & Design With Love By CiK_iEdA. All Right Reserved To Me.